Volledig scherm

Aanmelden voor kerstmarkt Westenholte Zwolle

ZWOLLE - Wijkvereniging WVF houdt woensdag 14 december in samenwerking met de winkeliersvereniging een kerstmarkt op het Petuniaplein in de Zwolse wijk Westenholte.

Verenigingen of werkgroepen die op de kerstmarkt willen staan, kunnen zich tot donderdag 1 december aanmelden. De kosten voor een kraam bedragen 32,50 euro, inclusief elektriciteit. Aanmelden kan door te mailen naar kerstmarkt-westenholte@kpnmail.nl of het aanmeldingsformulier te downloaden op www.wijkverenigingwvf.nl. De kerstmarkt is van 15.00 tot 20.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.