Volledig scherm

Aanmelden voor nieuwe seizoen theaterschool Ventura Kampen

KAMPEN - Theaterschool Ventura in Kampen gaat woensdag 7 september weer van start.

Deelnemers krijgen wekelijks les in spel, dans en zang van professionele docenten. Het komende najaar staat in het teken van 'Kerst in Oud Kampen', het grootste straattheaterfestival van Nederland in kerstsferen. Er zal weer volop gerepeteerd worden om op zaterdag 17 en zondag 18 december een knallende act neer te kunnen zetten voor zeker 100.000 mensen.

Aanmelden voor de lessen in het nieuwe cursusjaar van de theaterschool is vanaf heden mogelijk. Aanmelden kan door te mailen naar theaterschool@venturakampen.nl. Mensen die nog twijfelen, kunnen twee gratis proeflessen volgen. Opgave voor de proeflessen kan ook via bovenstaand e-mailadres. Deelnemers die niet alleen durven, mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen. De lessen van Ventura worden gehouden in het lesgebouw aan de Noordweg 92 in Kampen. Het gebouw is via de achteringang op het schoolplein te betreden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.