Volledig scherm

Aanstormend Olster talent treedt op in winkels

OLST - Aanstormend talent uit Olst en omgeving treedt zaterdagmiddag 11 juni op diverse kleine podia in winkels in het centrum op.

De optredens zijn eigenlijk zogeheten shopaudities voor de wedstrijd ‘The best music act of Olst’. Bij de deelnemende winkeliers worden stemformulieren uitgedeeld waarmee het winkelend publiek de muzikanten kan beoordelen. De wedstrijd gaat ‘s avonds door met live-audities in het park Olsterhof waar een jury om 21.30 uur de uiteindelijke winnaars aanwijst. Deze gaan naar huis met mooie geldprijzen. Om 18.00 uur start het avondprogramma in de Olsterhof met een optreden van de Band Riverside Junction. De live-audities beginnen om 19.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.go-olst.nl/activiteit/the-best-music-act-of-olst-2016.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.