Volledig scherm

Aanvraagperiode financiële bijdrage Fonds Amateurkunst Zwolle gestart

ZWOLLE - Projecten of activiteiten voor amateurkunst die een financiële bijdrage willen aanvragen, kunnen voor maandag 1 augustus hun aanvraag indienen bij Stadkamer.

Via het Fonds Amateurkunst Zwolle biedt de gemeente de amateurkunstenaar de mogelijkheid om zijn kunsten verder te ontwikkelen en anderen te inspireren om ook kunst te beoefenen.
Het Fonds Amateurkunst Zwolle bestaat sinds maart 2016 en heeft een financiële bijdrage gegeven aan Stichting Britten Strijkorkest, Theatersport van het Noorden en Musicentral. Meer informatie over het fonds en het aanvraagformulier op www.amateurkunst.stadkamer.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.