Volledig scherm

ABN AMRO start verduurzaming kantoor in Hardenberg

HARDENBERG - ABN AMRO is gestart met het verduurzamen van het kantoor aan Bruchterweg 1 in Hardenberg.

De werkzaamheden duren vermoedelijk drie maanden, maar het kantoor blijft gewoon open. De bank probeert de eventuele overlast voor klanten en omwonenden zo veel mogelijk te beperken.

"Hoewel steeds meer klanten hun dagelijkse bankzaken mobiel en online regelen, blijft het bankkantoor een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening," zegt kantoordirecteur Timothy Bergsma. "Daarom investeren we in ons kantoor in Hardenberg. Zo creëren we door efficiënter gebruik van onze ruimte twee extra ontvangstkamers voor klanten. Na de verbouwing heeft het bankgebouw energielabel A. Duurzame bedrijfsvoering en dus het verduurzamen van eigen vastgoed is onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van de bank. Kennis die we opdoen, delen we met onze vastgoedklanten."

ABN AMRO verwacht het duurzame kantoor in Hardenberg medio oktober volledig in gebruik te nemen. De exacte openingsdatum maakt de bank later bekend. Tijdens de verbouwing is het kantoor op werkdagen normaal geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.