Volledig scherm

Activiteiten bij het Veteranen Ontmoetingscentrum in Hardenberg

HARDENBERG - Bij het Veteranen Ontmoetingscentrum aan Bruchterweg 88 in Hardenberg is er in september het één en ander te doen.

Donderdag 1 september is er om 14.30 uur bingo, waarvoor deelnemers zich via 06-15150052 kunnen aanmelden. Meedoen kost 5 euro.

Twee dagen later, op zaterdag 3 september verzorgen de heren W. Meijer en G. van Faassen een vertelling en een filmvertoning met als titel 'Van Sabang tot Merauke'. Ook hiervoor kunnen liefhebbers zich aanmelden.

De contactochtend voor Indië-veteranen is maandag 5 september om 10.30 uur. Wie een dagboek over deze periode heeft, kan hier een stukje uit voorlezen.

Meer informatie op de website.

www.vocvechtdal.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.