Volledig scherm

Activiteitenaanbod nieuwe seizoen Stichting Welzijn Hattem

HATTEM - Stichting Welzijn Hattem biedt komend seizoen een gevarieerd sportprogramma aan voor 55-plussers. In de week van 19 september wordt er gestart met de activiteiten.

Er is onder meer volksdansen, yoga, koersbal, bewegen op muziek (zumba), dynamic tennis en fysiotraining. Naast het feit dat sporten gezond is, is het ook erg gezellig om wekelijks met elkaar in beweging te zijn.

Naast de diverse sportactiviteiten zijn er bij Stichting Welzijn Hattem nog meer activiteiten. Zo kunnen 55-plussers ook deelnemen aan klaverjassen, computercursussen, sjoelen, en het handwerkcafé. Daarnaast is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de koffie- en ontmoetingsochtenden. Inwoners van 55 jaar en ouder uit Hattem die graag eens deel willen nemen aan één van de activiteiten, kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijn Hattem via 038-4432881 of info@swhattem.nl. Meer informatie over het sportaanbod en de andere activiteiten is te vinden op www.swhattem.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.