Volledig scherm

Activiteitengroep De Kei gaat weer van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 met een diagnose op het gebied van Adhd, ASS of Gilles de La tourette kunnen weer terecht bij Activiteitengroep De Kei.

Een keer per twee weken op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur is een groep van momenteeel 5 kinderen bij SMON Welzijn druk met allerlei activiteiten op het gebied van koken, knutselen, sporten of schilderen. Woensdag 31 augustus gaat de groep weer van start.

Tijdens deze middagen wordt er gewerkt met pictogrammen (kaarten met afbeeldingen) en is er ruimte voor het nemen van eventuele medicatie en een rustmoment. Meedoen kost 5 euro per maand en voor dat bedrag kunnen kinderen aan alle activiteiten van De Kei meedoen.

Wie ook wil komen of meer informatie wil kan contact opnemen met Nanda Knol van SMON Welzijn: 06-49399366 of nanda@smon.nl.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: