Volledig scherm

Activiteitengroep De Kei gaat weer van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 met een diagnose op het gebied van Adhd, ASS of Gilles de La tourette kunnen weer terecht bij Activiteitengroep De Kei.

Een keer per twee weken op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur is een groep van momenteeel 5 kinderen bij SMON Welzijn druk met allerlei activiteiten op het gebied van koken, knutselen, sporten of schilderen. Woensdag 31 augustus gaat de groep weer van start.

Tijdens deze middagen wordt er gewerkt met pictogrammen (kaarten met afbeeldingen) en is er ruimte voor het nemen van eventuele medicatie en een rustmoment. Meedoen kost 5 euro per maand en voor dat bedrag kunnen kinderen aan alle activiteiten van De Kei meedoen.

Wie ook wil komen of meer informatie wil kan contact opnemen met Nanda Knol van SMON Welzijn: 06-49399366 of nanda@smon.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.