Volledig scherm

Activiteitenweekend voor gezinnen met zorgvraag

HEINO - Zo’n 30 gezinnen met een zorgvraag mochten afgelopen weekend zorgeloos genieten tijdens de achtste editie van het Care4Kids Event op vakantiepark Landgoed Old Heino.

De deelnemers konden meedoen aan activiteiten zoals een mountainbike clinic, huifkartocht, demonstraties van politie, brandweer en ambulancepersoneel, een vossenjacht en een kinderdisco. Ook betraden ouders en kinderen het podium voor de talentenshow ‘Care4Kids Got Talent’. Vrijwilligers boden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging. Het weekend vol activiteiten werd gratis aangeboden aan de gezinnen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.