Volledig scherm

Afwijkende openingstijden Bibliotheek Noord-Veluwe

NOORD-VELUWE - Een aantal vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe heeft afwijkende openingstijden tijdens de zomervakantie.

Het gaat om de vestigingen in Doornspijk, Emst, Hattemerbroek, Heerde, Hoge Enk, Oene en Oldebroek. Deze locaties zijn wel iedere week geopend, maar minder uren dan normaal. De vestigingen in Emst, Hattemerbroek en Oene zijn zelfs een periode helemaal gesloten. Meer informatie over de exacte openingstijden in de zomervakantie is te vinden op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.