Volledig scherm
© Thinkstock

AGOVV komt niet verder dan gelijkspel tegen concurrent

APELDOORN – AGOVV heeft de kans laten lopen om VV Renswoude in te halen op de ranglijst. De blauw-witten stonden op sportpark Berg en Bos lang met 2-1 voor, maar moesten toch genoegen nemen met een punt.

Henk van Essen profiteerde in de 18de minuut van miscommunicatie achterin bij AGOVV. Drie minuten later zette Marco Bosz met een fraai ingekrulde vrije trap zijn ploeg weer op gelijke hoogte.

Tien minuten voor rust kwam de nummer acht van de ranglijst voor dankzij Raymon van Buren, maar in de 78ste minuut kwam de nummer zeven in de competitie verdiend langszij. Hierdoor behoudt Renswoude zijn voorsprong van twee punten op AGOVV.


AGOVV – Renswoude 2-2 (2-1). 18. Henk van Essen 0-1, 21. Marco Bosz 1-1, 36. Raymon van Buren 2-1, 78. Jeffrey van Deuveren 2-2.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.