Albumrelease Oost Wanted in Hedon Zwolle

ZWOLLE - De albumrelease van de Overijsselse rapformatie Oost Wanted vindt vrijdag 2 september plaats in poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle.

De releaseparty van de rapformatie start om 20.30 uur met een deejay.Vervolgens start het voorprogramma om 21.00 uur met Zwolstalig gevolgd door Engel & Just om 21.30 uur. Om 22.00 uur zal Oost Wanted zelf het podium betreden om hun nieuwe album ten gehore te brengen en zijn er diverse gastoptredens. De avond wordt afgesloten door een deejay.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.