Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Alterno kan niet stunten

APELDOORN - Het was 'close' in de derde set, maar Coolen-Alterno is er woensdag niet in geslaagd te stunten tegen het hooggeklasseerde Seesing-Orion. In Doetinchem gingen de volleyballers uit Apeldoorn met 3-0 onderuit.

Na 25-19 en 25-21 in de eerste twee sets sleepte Alterno in het derde bedrijf een tie-break uit het vuur. Daarin moest het echter de meerdere erkennen in Orion. Het resultaat betekent dat de Apeldoorners in de gevarenzone van de eredivisie blijven bivakkeren. Zondag krijgt Alterno de kans zich te revancheren. Het speelt dan om 17.30 uur in eigen huis de achtste finale van de beker tegen Coniche Topvolleybal Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.