Volledig scherm

Alterno onderuit tegen Limburgse promovendus

APELDOORN - Na drie sets werd in er de Alternohal stiekem gedacht aan een zege tegen de verrassende Flamingo's. Het liep zaterdagavond alleen net weer wat anders voor de Apeldoornse volleybalsters van Coolen-Alterno.

Na vijf sets moest de ploeg genoegen nemen met één schamel competitiepunt: 2-3 (20-25, 25-23, 25-22, 25-15, 12-15). De Apeldoornse equipe worstelt met mankracht, vorm en stabiliteit.

,,Zo jammer. Dit team verdient het om zichzelf te belonen, maar het laatste stukje ontbreekt'', aldus trainer/coach Ali Moghaddasian, die niet wil wanhopen. ,,ik heb vanavond ook veel goede dingen gezien in het team. Aan ons om iedere week weer een stap te zetten. Het moet constanter en tegen Sneek zullen we er komende week weer staan.''

Volleybal: Vrouwen: Eredivisie: Coolen-Alterno - Flynth Flamingo's 2-3 (20-25, 25-23, 25-22, 25-15, 12-15).
Alterno: Van den Heuvel (Mebus); Hesselink (Timmerman), Lohuis; Oosterlaken, Schuitemaker; Vilé (Te Molder); Blomenkamp.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.