Volledig scherm

Alzheimer lotgenotencontact

ZUTPHEN - Na opname in het verpleeghuis zijn de zorgen voor de gezonde partner van een partner met Alzheimer nog niet voorbij en voelt de partner zich vaak zwaar belast.

Voor deze mensen houdt de afdeling Zutphen, Lochem en Vorden e.o. van Alzheimer Nederland vrijdag 29 juli een lotgenotencontact. Van 10.00 tot 12.00 uur worden partners van zowel thuiswonende mensen met dementie als van mensen met dementie in een verpleeghuis de gelegenheid geboden hun ervaringen te delen en elkaar tot steun te zijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.