Volledig scherm

Amateurtalent voor Serious Request

DEVENTER - Amateurtalenten uit Deventer zetten dinsdag 20 december hun beste beentje voor tijdens de tweede editie van ‘Deventer op zijn best voor Serious Request’.

Artiesten als Glazzy, Jemilo, Martin van de Vrugt, Vocalgroup Notes, dansgroep De Eskape en Vocalgroup No Romeo’s verzorgen geheel belangeloos een optreden in de schouwburg. Nieuw dit jaar is een veiling van een aantal items waaronder een Serious Request hipfiets, toegangskaarten voor Filmhuis De Keizer en toegangskaarten voor Tineke Schouten (14-4-2017) in de Deventer Schouwburg met na afloop Meet and Greet. De opbrengst van de gehele avond komt ten goede aan Serious Request.

Aanvang om 20.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te krijgen aan de deur of bij de VVV.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.