Volledig scherm

ArboPositief houdt laatste netwerkbijeenkomst van seizoen in KampenKAMPEN - Werkzoekendenorganisatie ArboPositief houdt woensdag 29 juni de laatste tweewekelijkse netwerkbijeenkomst van het seizoen in Kampen.
Dit keer is er geen specifiek thema, wel wordt de vermelding van ArboPositief in het UWV-werkbladmagazine belicht. Wie geen werk heeft en in de gemeente Kampen woont, is welkom op de netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst van ArboPositief begint om 10.15 uur in De Kofferbak aan de Ambachtstraat 21 in Kampen. De bijeenkomst duurt tot 12.00 uur. Toegang is gratis. Nieuwe deelnemers moeten zich aanmelden voor woensdag 29 juni via kampen@arbopositief.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.