Volledig scherm

ArboPositief houdt netwerkbijeenkomst over ICT-vaardigheden van 50-plussers in Kampen

KAMPEN - De tweewekelijkse netwerkbijeenkomst van werkzoekendenorganisatie ArboPositief in Kampen gaat woensdag 15 juni over ICT-vaardigheden van 50-plussers.

Henk Jan Achterberg geeft tips om de kennis over internet en social media op te poetsen. Wie geen werk heeft en in de gemeente Kampen woont, is welkom op de netwerkbijeenkomst. ArboPositief over ICT-vaardigheden van 50-plussers begint om 10.15 uur in De Kofferbak aan de Ambachtstraat 21 in Kampen. De bijeenkomst duurt tot 12.00 uur. Toegang is gratis. Nieuwe deelnemers moeten zich aanmelden voor woensdag 15 juni via kampen@arbopositief.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.