Volledig scherm

Archeoloog van Nieuw Land geeft tekst en uitleg bij prehistorische eettuin in Swifterbant

SWIFTERBANT - Archeoloog Dick Velthuizen van het Nieuw Land Erfgoedcentrum uit Lelystad geeft dinsdag 28 juni tekst en uitleg bij de prehistorische eettuin in Swifterbant.

Velthuizen geeft een toelichting tijdens een speciale zomeravond in de tuin die naast de Kalverschuur ligt. Na afloop wordt de vindplaats van 'de Swifterbantman' bezocht. De zomeravond is van 19.00 tot 19.30 uur bij de Kalverschuur aan de Visvijverweg 32. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via kalverschuur@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.