Volledig scherm

Architect Thomas Rau spreekt over duurzaamheid op Urk

URK - De bekende architect Thomas Rau geeft op donderdag 10 november een lezing over duurzaamheid tijdens een netwerkbijeenkomst van de brancheorganisatie voor scheepswerven en toeleveranciers Netherlands Maritime Technology op Urk.

Rau staat erom bekend dat hij veel met duurzaamheid bezig is, zowel in zijn werk als met discussies in het maatschappelijk debat. De architect gaat in zijn lezing in op de 'opgaven van morgen' en dat wat er nodig is om een omslag te maken. Meer informatie over de netwerkbijeenkomst staat binnenkort op www.maritimetechnology.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.