Volledig scherm

Asfalteringswerkzaamheden 'Stenenbuurt' op 't Harde

'T HARDE - De firma Schagen voert van maandag 15 tot en met dinsdag 23 augustus asfalteringswerkzaamheden uit in de straten gelegen tussen de Munnikenweg en Oude Brandweg en tussen de Bovenweg en Granietstraat.

Er wordt op deze straten een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Stratenmakers zijn al enkele weken bezig om trottoirbanden recht te zetten en trottoirs te herstellen. Na de asfalteringswerkzaamheden zal het herstellen van trottoirs doorgaan. Verder zullen er op enkele locaties extra parkeervakken en enkele verkeersmaatregelen worden gerealiseerd. De direct betrokken bewoners ontvangen hierover bericht.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.