Volledig scherm

Autocrossvereniging houdt tweede cross van seizoen in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Autocrossvereniging De Flintstones houdt zaterdag 11 juni de tweede cross van dit seizoen op haar Van Wervencircuit in Biddinghuizen.

Er verschijnen lokale rijders en bestuurders van buiten de polder aan de start, waarvan een deel in kevers meedoet aan de Idzenga Kevercup. Ook gaan driewielers het circuit rond en geven 'bangers' een cursus opvouwen en prakken van een auto. De cross begint om 10.00 uur op het parcours aan de Biddingringweg 23. De finales zijn rond 17.00 uur. Toegang is 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Meer informatie staat op www.deflintstones.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.