Volledig scherm
Modelbouw in Actie is bij luchtvaartthemapark Aviodrome in Lelystad. © Aviodrome

Aviodrome in Lelystad houdt Modelbouw in Actie

LELYSTAD - In luchtvaartthemapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 in Lelystad is morgen het evenement Modelbouw in Actie.

Er is onder meer een modelbouwbeurs, een vliegshow met schaalmodellen en er zijn activiteiten voor de kinderen, zoals het bouwen van een modelvliegtuigje en een raketworkshop. Modelbouwverenigingen tonen wat zij in huis hebben op het gebied van luchtvaart, miniatuurtreintjes en marine-objecten. Modelbouw in Actie is van 10.00 tot 21.00 uur, de show met schaalmodellen is om 19.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.