Volledig scherm

Avontuurlijke muziek bij De Perifeer

DEVENTER - In De Perifeer presenteren Guideo Möbius en Roald van Dillewijn zondag 26 juni de 47ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH).

In deze editie laat multi-instrumentalist van hoekige grooves, polyritmische percussie patronen, handgemaakte techno, drones en harmonieën en gospel, Guido Möbius zijn nieuwe album Batagur Baska horen. Roald van Dillewijn, klankontwerper, softwareontwerper voor geluid en muziek, componist en performer showt de uitkomsten van Digilog, een project waarin hij onderzoek doet naar door hemzelf gemodificeerde gitaareffecten. Aanvang 14.30, entree 15 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.