Volledig scherm
Met twee gewonnen partijen kon Alfred Liefers de nederlaag van BC IJsselstad niet voorkomen.

Badmintonners BC IJsselstad lijden de vierde nederlaag op rij

GAANDEREN/DEVENTER - De badmintonners van BC IJsselstad hebben de eerste seizoenshelft zaterdag afgesloten met een uitnederlaag tegen GBC Poona uit Gaanderen: 5-3. Alfred Liefers won zijn beide partijen: het mannendubbel met Mozes Residay en het gemengd dubbel met Leonie Koekoek. Paul de Kuyper zorgde met winst in het mannenenkel voor het derde punt voor de Deventenaren.

De verliespartij tegen Poona was de vierde op rij voor BC IJsselstad. De eerste drie wedstrijden van het seizoen wisten de badmintonners nog te winnen. Met 24 punten uit zeven wedstrijden staat de ploeg in de middenmoot van de vierde divisie. Zaterdag komt in Sporthal de Kroon het tweede team van Flits uit Wierden op bezoek.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.