Volledig scherm
Het Bakkerijmuseum houdt activiteiten voor kinderen om hen kennis te laten maken met het ambachtelijke bakkersvak. © Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum in Hattem houdt kinderactiviteiten voor kennismaking met bakkersvak

HATTEM - Het Bakkerijmuseum aan de Kerkhofstraat in Hattem houdt van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 3 september activiteiten voor kinderen om hen kennis te laten maken met het ambachtelijke bakkersvak.

De hele zomer kan er een geurig koekhart worden gemaakt, er is een speurtocht door het museum en bakker Fred staat van dinsdag tot en met vrijdag met zijn broodshow in het museumtheater. Een oude takkenbosoven, waarin bakkers witte bollen bakken en waarover zij vertellen, brandt op woensdag en zaterdag. Het Bakkerijmuseum is deze zomer op maandag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie staat op www.bakkerijmuseum.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.