Volledig scherm

Bartiméus verhuist binnen Deventer

DEVENTER - Bartiméus (specialist voor slechtziende en blinde mensen) in Deventer verhuist en is vanaf maandag 17 oktober te vinden op de derde verdieping van gebouw ‘de Nieuwe Poort II' aan de Mr. H.F. de Boerlaan 38a.

In de week van 10 tot en met 14 oktober zijn er wegens de verhuizing geen afspraken mogelijk en ook is Bartimeus van donderdag 6 oktober t/m vrijdag 14 oktober mogelijk telefonisch minder goed bereikbaar. De nieuwe locatie is goed bereikbaar met de auto of per openbaar vervoer via bus 81.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.