Volledig scherm

BB-lopers Zwolle houdt clinic voor StadshagenRun

ZWOLLE - Hardloopvereninging BB-lopers houdt ter voorbereiding op de StadshagenRun een hardloopclinic voor de 10 kilometer.

De clinic is bedoeld voor de gevorderde loper die in staat is om de 10 kilometer onder de 50 minuten te lopen. Deelnemers krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld, waarin ruimte is voor trainingen en testwedstrijden. Na aanmelding houdt BB-lopers woensdag 22 juni om 20.00 uur een informatieavond bij Pistache aan het eiland 9 in Zwolle. De clinic kost 60 euro. Meer informatie via www.bblopers.nl/clinic. De eerste training staat gepland voor dinsdag 5 juli.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.