Volledig scherm

Beachttennis in Heerde

HEERDE - De Heerder Lawn Tennis Club (HLTC) in Heerde heeft dankzij Lagemaat Sloopwerken en Koetzier bestratingen een nieuwe beachtennisbaan.

Beachtennis is een nieuwe tennisvariant: het wordt gespeeld op een veld van 16 bij 8 meter met een beachtennisracket, zonder snaren. Het net is 1,70 meter hoog en de bal mag niet stuiten. Het beachtennisveld is aangelegd vanwege het vijftigjarig jubileum van de vereniging. Dat wordt gevierd in het weekend van 2 tot 4 september met vijftig uur tennis andere feestelijke activiteiten. Meer informatie via arnoldkasteel@gmail.com

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.