Volledig scherm

Bedrijven uit Zwolle genomineerd voor ondernemersprijs

ZWOLLE - De Zwolse bedrijven WeFlyCheap, TradeCast en Future Insight zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Regio Zwolle 2016.

De drie bedrijven maken kans op de prijs in de categorie 'Starter van het Jaar'. Zij gaan de strijd aan met vier andere bedrijven uit de regio Zwolle. In de categorie 'Ondernemer van het Jaar' zijn Goliath uit Hattem, HEBO Maritiemservice uit Zwartsluis, Form International uit Hattem, Van Werven Infra & Recycling uit Oldebroek, Travelbags uit Hardenberg en Molecaten Europe uit Hattem. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen wint de prijs. De ondernemersprijzen worden donderdag 15 december uitgereikt tijdens het Regio Zwolle Congres.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.