Volledig scherm

Beeldend in Steen start cursus in Dronten

DRONTEN - Beeldend in Steen Dronten start in september een nieuwe ronde beeldhouwcursussen in zachte steensoorten voor beginners en gevorderden.

Ton Weerheijm geeft de cursussen. Hij richt zich vooral op de technische aspecten van het beeldhouwen. Er zijn tien lessen van 2,5 uur. Er is een cursus op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur en op de dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Zaterdag 3 september is er een proefles aan De Regge 33 in Dronten. Aanmelden via info@beeldendinsteen.nl of via 0321-325525.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.