Volledig scherm

Benefietconcert in Kampen voor stichting Zien Zonder Zorgen voor visueel beperkten

KAMPEN - In Kampen is vrijdag 1 juli een benefietconcert voor stichting Zien Zonder Zorgen (ZIZOZ) die zich richt op visueel beperkten.

Het is een avond, op initiatief van Laura Krul, met muziek van musici van het Prins Claus Conservatorium uit Groningen en acrobaten van de sportacrobatiekgroep van Wilhelmina Kampen. Wie het goede doel wil steunen, kan na afloop een donatie geven. Het geld gaat naar oogonderzoeken en de ontwikkeling van gentherapie in Nijmegen en Londen. Het benefietconcert begint om 20.00 uur bij Quintus aan de Vloeddijk 38. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.