Volledig scherm

Beste biertapper van Noordoost-Nederland gezocht

HARDENBERG - Wie tapt de beste biertjes van Noordoost-Nederland? Dat wordt duidelijk tijdens de horecavakbeurs Beleef - Food, drinks & more op 7, 8 en 9 november in de Evenementenhal in Hardenberg.

Op maandag 7 november vindt de wedstrijd 'Beste biertapper van Noordoost-Nederland plaats. Een deskundige jury zal de tapkunsten van alle deelnemers beoordelen. De wedstrijd begint om 13.00 uur. Belangstellenden (vanaf 18 jaar en werkzaam in de horeca) kunnen zich aanmelden via www.tapwedstrijd.nl/overzicht-wedstrijden. Deelname is dit jaar gratis.

Ook op de andere dagen is genoeg te zien en te doen tijdens de beurs. Zo is er een Bier Plein en een Barbecue Winter Tuin. Koninklijk Horeca Nederland houdt een eigen 'Road Show', met onder meer workshops over arbeidsrecht, wetgeving en bedrijfsvoering.

Voor deelnemers en bezoekers is het noodzakelijk om vooraf gratis e-ticket(s) te registreren via www.evenementenhal.nl/beleef-hb. De beursvloer is op maandag 7 en dinsdag 8 november te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op woensdag 9 november zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.