Volledig scherm

Bestelbus voor Dorcas Genemuiden

GENEMUIDEN - Na anderhalf jaar te hebben rondgereden met een Dorcas-aanhanger, heeft Dorcas Genemuiden nu een bestelbus.

Het busje wordt gebruikt voor het bezorgen en ophalen van spullen. Dorcas Genemuiden heeft dit eerste halfjaar 100.000 euro opgehaald. Dit gaat na aftrek van de onkosten naar een project in Albanie. Vanaf september wil de winkel aan de Schering 25 in Genemuiden ook op woensdag open. Vrijwilligers die mee willen werken in Dorcas kunnen zich melden via bestuurdorcaswinkelgenemuiden@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.