Volledig scherm

Bewegen voor mensen met dementie

TWELLO - Onder het motto ‘U beweegt meer dan u denkt’, wordt tijdens een informatieavond dinsdag 13 december ingegaan op vragen als: 'Waarom is bewegen zo bijzonder goed voor mensen met dementie?' en 'Wat zijn de mogelijkheden om in beweging te blijven?' Aan het woord komen buurtsportcoaches van Mens en Welzijn Voorst en Zwembad de Schaeck, professionals en mantelzorgers.

De avond van Wegwijs Dementie Voorst begint om 19.30 uur in gebouw Irene aan de Dorpsstraat 10 in Twello. Toegang is gratis.


  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.