In de muziek-luistergroepen van de FlevoMeer Bibliotheek kunnen deelnemers een klassiek muziekstuk bespreken en beoordelen.
Volledig scherm
In de muziek-luistergroepen van de FlevoMeer Bibliotheek kunnen deelnemers een klassiek muziekstuk bespreken en beoordelen. © FlevoMeer Bibliotheek

Bibliotheek in Dronten geeft informatie over muziek-luistergroepen die van start gaan

DRONTEN - De FlevoMeer Bibliotheek aan De Rede in Dronten geeft dinsdag 26 juli informatie over de muziek-luistergroepen van stichting Senia die binnenkort in de bieb van start gaan.

In de luistergroepen luisteren en beoordelen de deelnemers een klassiek muziekstuk dat ze van de muziekdienst van de bibliotheek, Muziekweb, gehaald hebben. De samenkomsten zijn een keer in de zes of zeven weken. Wie meer wil weten over de luistergroepen is vanaf 10.30 uur welkom voor de informatiebijeenkomst in de bibliotheek.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.