Volledig scherm

Bibliotheek in Emmeloord houdt goededoelencafé met jeugdorganisatie Vitree

EMMELOORD - De FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord houdt maandag 20 juni een goededoelencafé met jeugdorganisatie Vitree.

In het café, bedoeld om goede doelen onder de aandacht te brengen, is informatie over de pleegzorg van Vitree te vinden. Pleegouders van de organisatie vangen kinderen op momenten dat de ouders de zorg voor hun kroost even niet kunnen opbrengen. Wie belangstelling heeft om pleegouder te worden, kan zich in het café aanmelden. Er wordt in de Noordoostpolder onder meer gezocht naar een pleeggezin die in de weekenden een broer en zus van 10 en 13 jaar kunnen opvangen. Het goededoelencafé is van 14.00 tot 17.00 uur in de bieb aan het Harmen Visserplein.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.