Volledig scherm

Bij Hanz Zwolle toneel voor cosmetia-event

ZWOLLE - Bij Hanz aan het Hanzeplein 11-27 is dinsdag 28 juni het toneel voor een cosmetica-event met workshops. Het event is een initiatief van StoereVrouwen en Rank a Brand.

Weleda, Living Nature, Dr. Hauschka, Terrasana en Lavera zijn uitgenodigd voor de workshops. Elk merk behandelt deze dag een ander thema. Tijdens het gehele evenement is er een markt waar lokale ondernemers duurzame producten aanbieden. De avond start om 19.30 uur. Entree bedraagt 7,50 euro, inclusief deelname aan twee workshops en een goodiebag. De avond komt omstreeks 22.30 uur ten einde. Kaarten via www.stoerevrouwen.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.