Volledig scherm

Bijbelonderwijzer houdt informatieavond over Veritascursus in IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Bijbelonderwijzer Gerrit van Valen houdt maandag 20 juni een informatieavond in IJsselmuiden over de Veritascursus die hij komend seizoen in het dorp en in Kampen geeft.

In de cursus leert men de Bijbel beter te begrijpen door zelfstandig delen uit het boek te leren verklaren. Ook zijn er lessen over de voorbereiding van een Bijbelcursus en een toespraak. Kosten van de cursus zijn 250 euro voor een jaar. Mensen in de bijstand, studenten en echtparen die samen de cursus volgen, kunnen een korting tegemoet zien. De informatieavond begint om 19.30 uur in het Huis van Gebed aan het Jaagpad 26 in IJsselmuiden. Meer informatie staat op www.gerritvanvalen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.