Volledig scherm

Bijeenkomst in Hardenberg over nieuwe WGA-stelsel voor ondernemers

HARDENBERG - Vrieling Adviesgroep houdt vrijdag 22 juli een bijeenkomst voor werkgevers en HR-adviseurs met betrekking tot het nieuwe WGA-stelsel.

Deze wetswijziging op het gebied van personeel en arbeidsongeschiktheid is vanaf 1 januari 2017 van kracht. Vrieling helpt onder andere bij de keuze die bedrijven vóór 1 oktober moeten maken in verband met WGA-risico’s. Verzuimspecialist Guido van Zijl geeft advies.

Werkgevers en HR-adviseurs kunnen zich kosteloos aanmelden via wgadesk@vrieling.nl of 0523-282726. Het duurt van 08.00 tot 09.30 uur bij Vrieling aan Stelling 5 in Hardenberg.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.