Bijeenkomst over carbidschieten in Ommen

OMMEN - De gemeente Ommen nodigt inwoners uit om maandag 4 juli mee te praten over de regels omtrent carbidschieten op oudejaarsdag.

De bijeenkomst wordt gehouden om carbidschieters meer duidelijkheid te geven over deze regels. Ook vertegenwoordigers van de politie zijn deze avond aanwezig. Aanvang in het gemeentehuis aan de Chevallerau 2 in Ommen is 20.00 uur. Aanmelden via jos.nijenhuis@ommen-hardenberg.nl. Een aantal groepen inwoners die jaarlijks carbidschieten, worden rechtstreeks door de gemeente uitgenodigd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.