Volledig scherm

Bijeenkomst over de zorg in Steenwijk

STEENWIJK - Noorderboog, woon-zorgcentrum Nijenstede in Steenwijk en het programma 'Zorg Verandert' organiseren een tweede avond over de veranderingen in de zorg.

Door niet wet- en regelgeving is het recht op zorg sterk verandert. Wat dat precies betekent voor de inwoners van gemeente Steenwijkerland wordt donderdag 23 juni uit de doeken gedaan. Een Wmo-medewerkster van de gemeente vertelt wat er allemaal gebeurt nadat iemand met een zorgvraag belt naar de gemeente Steenwijkerland. Ook aan bod komen mantelzorg, indicatie en klachtenafhandeling. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in WZC Nijenstede aan de Bogermanstraat 1 in Steenwijk. Aanmelden via kielstraa@noorderboog.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.