Volledig scherm

Bijeenkomst over duurzame bedrijfsvoering bij Windesheim Zwolle

ZWOLLE - Bij hogeschool Windesheim in Zwolle vindt maandag 10 oktober tijdens de Dag van de Duurzaamheid de bijeenkomst 'Waarom duurzame bedrijfsvoering?' plaats.

Deze bedrijvenbijeenkomst gaat over het verduurzamen van gebouwen en bedrijfsvoering. Er wordt gesproken met bestuurders over wat er met de wet moet gebeuren, wat klanten ervan vinden en wat de bestuurder beweegt om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Gedeputeerde bij de provincie Overijssel Erik Lievers is hoofdspreker en vertelt over de visie van de provincie Overijssel op verduurzaming van bedrijfsvoering. De bijeenkomst is van 10.00 tot 17.30 uur aan de Campus 2-6 in Zwolle en is gratis toegankelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.