Volledig scherm

Bijeenkomst vrijwilligers thuiszorg in vliegermuseum

NIJVERDAL - Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel (NAH), een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) of een chronische ziekte die behoefte hebben aan contacten, organiseert Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg een Vriendenkringbijeenkomst op zaterdag 30 juli.

Wie in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Rijssen-Holten,Staphorst, Twenterand of Wierden woont kan zich hiervoor aanmelden. De eerstvolgende bijeenkomst is van 13.30 tot 16.30 uur bij Vliegermuseum Space Art, Haven Oost 18, Ommen. Opgave voor deze middag kan bij Lucia Wolters, telefoonnummer 0548-638830.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.