Volledig scherm

Bijeenkomst 'Zwolle, My Perfect City' in Café Foyé

ZWOLLE - Club Cele houdt dinsdag 29 november in samenwerking met de Nieuwe Hanze Unie de bijeenkomst 'Zwolle, My Perfect City'.

Studenten die aangesloten zijn bij de Nieuwe Hanze Unie zijn al enkele weken bezig om samen met het bedrijfsleven duurzame, originele en mooie ideeën te bedenken voor een nog beter Zwolle. Inwoners van Zwolle die mee willen denken over de plannen zijn om 20.30 uur welkom bij Café Foyé aan de Blijmarkt in Zwolle. Aanmelden kan gratis via https://zwolsetheaters.nl/programma/clubceledenieuwehanzeunienov

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.