Volledig scherm

Bijeenkomsten 'Chakra's en chocola' in Zwolle

ZWOLLE - Voor vrouwen die op ontdekkingsreis naar zichzelf willen, wordt vanaf 10 oktober een reeks bijeenkomsten 'Chakra's en chocola' gehouden in Zwolle.

Deelnemers gaan op een laagdrempelige manier bezig met hun spirituele zoektocht. De maandelijkse bijeenkomsten zijn voor vrouwen die tevreden zijn, maar tegelijkertijd zoeken naar meer balans, ontplooiing of spiritualiteit in hun leven. In totaal zijn er zes bijeenkomsten van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname kost 25 euro per bijeenkomst of 135 euro voor het gehele programma. Aanmelden voor de serie in Zwolle kan via annemarie@lustforlife-zwolle.nl.

www.lustforlife-zwolle.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.