Volledig scherm

Blijspel met cavia Herman

LIERDERHOLTHUIS - De toneelvereniging van Lierderholthuis brengt op vrijdag 18 en zaterdag 19 november het blijspel ‘’T is Bingo’ voor het voetlicht.

Het verhaal speelt zich af op de camping. Daar zorgen diverse spraakmakende figuren, waaronder cavia Herman, voor een ontspannen avondje uit. Hoe is de vrouw die wel van een slok houdt in die benarde situatie terecht gekomen? En hoeveel ergert die buurman zich wel niet aan zijn lesbische buren? Het stuk is geschreven door Evelien Evers en de regie is in handen van Annie Linthorst. Iedereen is welkom in Dorpshuis Lierderholthuis vanaf 19.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.