Volledig scherm

Blokje Om met Fietstoerclub Heikera

HEINO - Fietstoerclub Heikera houdt zondag 17 juli de fietstocht ‘LENS accountants Blokje Om’. Start en finish is bij Zalen-Restaurant De Veldhoek, Lemelerveldseweg 37.
De starttijd van de 40 en 60 kilomter is van 09.00 tot 12.00 uur. Deelnemers aan de 100 kilomter kunnen al vanaf 08.00 uur vertrekken. Sluitingstijd en eindcontrole voor alle afstanden is 16.30 uur. De routes zijn als GPS beschikbaar via de website van de NTFU: www.ntfu.nl. Deelnemers betalen 4 euro, kinderen t/ m 12 jaar mogen gratis mee. NTFU-leden betalen 3 euro. Meer informatie bij toerleider Els Brok-Busser, e-mail: elsbrok@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.