Volledig scherm

Blokkenschema festival Let's Get Lost 2016 in Zwolle online

ZWOLLE - De organisatie van Let's Get Lost heeft het blokkenschema voor het festival van zaterdag 29 oktober gepubliceerd op www.lets-get-lost.nl.

Gedurende het festival spelen er 23 acts op elf verschillende locaties in de binnenstad van Zwolle. Het middagprogramma met exclusieve sessies begint om 15.00 uur. Het avondprogramma start om 17.30 uur. Voor zowel het middag- als avondprogramma is een polsbandje van het festival nodig. Deze bandjes zijn vanaf 14.00 uur verkrijgbaar bij Café In De Buurt en bij de Statenzaal. Vanaf 17.00 uur zijn de polsbandjes ook verkrijgbaar bij Hedon. Om een polsbandje te ontvangen, dient een geldig festivalticket ingeleverd te worden. Deze kosten 25 euro en zijn nog te koop via de website, bij Plato en bij Minstrel Music.

De Statenzaal in de Diezerstraat is dit jaar nieuw in het middagprogramma. Hier zullen Ben Caplan, Alberta Cross en Julia Jacklin een sessie verzorgen. Op ander locaties zijn er optredens van Bjarke Ramsing, Folly & The Hunter, Hydrogen Sea en Drivin' N Cryin'. Laatstgenoemde speelt niet tijdens het avondprogramma. Op het programma staan verder sessies van Alex Vargas, Warhaus, Klangstof, Gengahr, Warhola en Faces of TV.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.