Volledig scherm

Blue Dew uit Zwolle speelt op internationale Stoytelling Festival in Amsterdam

ZWOLLE/AMSTERDAM - De Zwolse theaterfolkband Blue Dew speelt zondag 30 oktober op het internationale Storytelling Festival in Amsterdam.

Dit is een meerdaags festival met verstellers uit de Nederlandse en internationale top. Blue Dew speelt op het festival de voorstelling The Fair-Haired Boy. Deze kleurrijke vertel- en muziekvoorstelling neemt dankzij de combinatie van muziek en verhaal een bijzondere plek in op dit prestigieuze festival. De voorstelling van de Zwolse theaterfolkband is tussen 17.00 en 19.00 uur te zien.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.